B&B De Tuinkamer

Harlingen
Toerisme & Cultuur
Klik op het logo om naar de website te gaan


Toeristische informatie over Harlingen en omstreken.


Iedere dag verschijnen er op Harlingenboeit.nl nieuwsartikelen en interessante, sportieve en culturele wetenswaardigheden over Harlingen en haar omgeving

Museum Het Hannemahuis centrum voor Harlinger cultuur en historie

In de Friese zeehaven Harlingen wordt de komende jaren het schip van Willem Barentsz herbouwd, zoveel mogelijk volgens de bouwmethode van eind 16e eeuw.

Waddenrecreatiebedrijf Neptunus. Rondvaarten, naar de zeehonden bank, dagtochten

Uitstapjes, evenementen en activiteiten in Friesland
U vindt me op Fietspad.nl
Honderden gratis fietsroutes. De mooiste fietssites!

B&B "Bij Marie" is gelegen in het vissersdorp Huizen in het midden van het land. "Bij Marie" biedt een ruime accomodatie voor 1 tot 4 personen. Geniet van de prachtige omgeving of in de eigen B&B van het privé zwembad.

Overnacht midden in Pieterburen en geniet van de rust en ruimte die Noord-Groningen u te bieden heeft.
 
Eindeloos genieten op een camping aan de kust

Rederij Doeksen, de veerdienst tussen Harlingen, Vlieland en Terschelling
Het Schippershuys
In het historische centrum van Harlingen treft u 'Het Schippershuys', een ruime vakantie accommodatie met een zonnig dakterras.
Hier boek je een vakantie bij Nederlands sprekende eigenaren met bed and breakfast in Frankrijk, campings in Italië, vakantiehuizen in Portugal, Chalets in Oostenrijk. Maar ook landen buiten Europa zoals Madagaskar, Zuid-Afrika, Canada, Nieuw-Zeeland en nog veel meer!

De "Bed and Breakfast" site van Nederland. Boek uw overnachting rechtstreeks bij de eigenaar.

Evenementen


Juni Feestweek.  Junifeestweek in 2014 is van maandag 2 t/m vrijdag 6 juni.
Een week met kaatsen, voetballen, vissen en wandelingen

Harlinger Zomermarkten. Lekker rondstruinen tussen de monumentale panden van kraam naar winkel, smullen van tongstrelende lekkernijen, een terrasje pakken en genieten van de smoeke Harlinger cultuur! Liefhebbers van lekker eten en het bezoeken van de markt kunnen gerust een dag uittrekken voor een bezoek aan Harlingen, dé enige zeehavenstad van Friesland!

Van 27 tot en met 30 augustus wordt in Harlingen de 55-ste editie van de Visserijdagen gehouden. Het festival aan de Waddenzee dat in 2009 tot Beste Regioevenement van Nederland werd uitgeroepen.

3 t/m 6 juli 2014 • Harlingen Sail Tall Ships Race • Grootste zeilschepen ter wereld • Honderden jongeren uit meer dan 30 landen • Daverend maritiem festijn in Harlingen

Zoutsloter Kerstmarkt - zaterdag 13 december 2014. De Zoutsloot vormt elk jaar weer het schitterende decor voor deze zeer gezellige kerstmarkt. Het is volgens de kenners de grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van het Noorden.

Eten & DrinkenEetcafe Nooitgedagt is gevestigd in een van de mooiste panden van het centrum van Harlingen. U kunt bij ons lekker eten, lunchen, koffiedrinken, borrelen, krantje lezen, genieten!

In restaurant Frish 'n Dish in Harlingen laten we u de wereldkeuken beleven. Met onze kaart maakt u een rondreis door landen als Japan, China, Thailand, Indonesië, Marokko, Frankrijk, Italië en Nederland.

Gelegen aan de kust van Harlingen, met uitzicht over de prachtige natuur van de waddenzee ligt Strandpaviljoen 't Zilt.

Café het Noordeke. Voor een hapje en een drankje aan de Noorderhaven.

Restaurant Eten en Drinken bij ONS… in Harlingen is in vier jaar tijd een begrip geworden in de wijde omgeving, dit is mede te danken aan onze uitgebreide wijnkaart waarop een mooie selectie wijnen staan uit de hele wereld.

Visrestaurant De Tjotter, al veertien jaar het Visrestaurant voor de beleving van vis, schelp, en schaaldieren in Harlingen, ligt aan de mooiste getijden-binnenhaven van Friesland in het centrum van de prachtige oude havenstad Harlingen.


Bed & Breakfast Nederland

Nederlandsevakanties.nl: Vakantie in Nederland